Vår Vattenreningsexpertis

Om du letar efter pålitliga och effektiva lösningar för vattenrening och avloppsrening, har du kommit till rätt plats. Vattenmiljö är din vattenreningsexpert med lång erfarenhet av att skapa skräddarsydda system för rening och behandling av vatten.

Bakteriefilter och manganfilter: Vi erbjuder avancerade bakteriefilter och manganfilter som effektivt rengör ditt vatten från skadliga ämnen och partiklar. Våra filter är utformade för att säkerställa högsta möjliga vattenkvalitet.

Minireningsverk: Våra minireningsverk är en utmärkt lösning för avloppsrening, särskilt i områden där traditionella avloppssystem inte är tillgängliga. Våra experter kan hjälpa dig att välja och installera det bästa minireningsverket för dina behov.

Våra specialister är engagerade i att skapa hållbara och effektiva vattenreningssystem som möter de strängaste kraven. Oavsett om du behöver rådgivning, installation eller underhåll av ditt vattenreningssystem, kan du lita på oss för expertis och dedikation.

Kontakta oss idag för att diskutera dina behov inom bakteriefilter, manganfilter, minireningsverk eller avloppsrening. Vårt team av vattenreningsexperter är redo att hjälpa dig att uppnå renare och säkrare vattenmiljöer.

Kontakta oss

Värnamo:  0370-33 70 29

Vattenmiljö VVS & Värme AB

Silkesvägen 10 C
331 53 Värnamo

 

Välkommen att kontakta oss via telefon, mail eller genom att fylla i
nedanstående formulär, så hör vi av oss så fort som möjligt:
————————————————————————–

  Roger Strand

  Roger Strand

  Vd / Försäljning

  +46 (0)73-822 70 28

  E-post

  Marika Larsson

  Marika Larsson

  Kundtjänst

  0370-33 70 29

  E-post

  Birgitta Liljegren

  Birgitta Liljegren

  Administration

  0370-33 70 29

  E-post

  Anders Norell

  Anders Norell

  Servicetekniker

  073-822 70 27

  E-post