Vattenmiljö VVS & Värme – vattenreningsexperten

Vattenmiljö VVS & Värme säljer, installerar och servar vattenreningsutrustning, biologiska minireningsverk samt värmepumpar.
Vi blir helt enkelt din personliga vattenreningspartner när det gäller Vatten, Värme och Avloppsrening.
Vattenmiljö har ett grönt perspektiv och levererar kemikaliefria produkter med en reningsgrad upp till 99,9% rent dricksvatten.
Hittills har vi installerat ca 700 reningsanläggningar främst i Småland, Halland och Västergötland.

-Kontakta Vattenmiljö när de gäller!
Vattenrening  –  Brunnsborrning  –  Värmepumpar  –  Minireningsverk  –  VVS-arbete  –  Service av vattenreningsutrustning

Distributör EcoWater Sweden – Vattenrening för hem, hotell, restaurang, lantbruk och industri.

EcoWater Vattenrening

EcoWater Systems har utvecklat effektiva vattenreningssystem  sedan 1925. Idag är EcoWater en av världens största tillverkare av vattenreningssystem för bostäder och erbjuder även en komplett serie kommersiell industriell utrustning.
Som svensk distributör för EcoWater Systems LCC levererar Vattenmiljö även vattenreningsutrustning till rörmokare och VVS-företag.

Ecobox Minireningsverk för avlopp

Ecotech grundades 1990 i Övertorneå och har byggt sin framgång på tackla stora och små avloppsproblem utan minsta krångel.
Därför kan du som kund känna dig trygg med att våra  driftsäkra minireningsverk, utvecklade för tuffa svenska förhållanden verkligen håller vad de lovar.
Vattenmiljö säljer och installerar minireningsverk från Skandinavisk Ecotech.
Reningsverken uppfyller och överträffar alla ställda krav på hög skyddsklass.

NIBE Värmepumpar

Vattenmiljö har valt att leverera värmepumpar från NIBE, en global koncern som utvecklar och tillverkar intelligenta och energieffektiva lösningar för inomhuskomfort i alla typer av fastigheter.
Detta bidrar till att våra kunder kan minska sin energikonsumtion och miljöbelastning.
NIBE förser också marknaden med komponenter och lösningar för intelligent uppvärmning samt styrning för industri och infrastruktur.
NIBE startades för mer än 65 år sedan i en region i södra Sverige, välkänd för sin företagsamhet.

Bluewater dricksvattenrenare SuperiorOsmosis™

Bluewater grundades med ett viktigt och ambitiöst syfte – att förbättra världen genom att använda mänsklig påhittighet och kreativitet och att leverera rent vatten till alla människor, överallt på hela jorden….och eliminera behovet av engångsplastflaskor.
Rent vatten är en mänsklig rättighet. Därför arbetar Bluewater varje dag med att utveckla de bästa vattenrenarna i världen.
Vår passion för rent vatten och för att leverera effektiv vattenrening, bygger på ett engagemang och en förståelse för våra kunders problem, behov och önskemål.
Bluewater dricksvattenrenare används t.ex. för avsaltning eller för att avlägsna vattenburna föroreningar såsom kemiska föroreningar, giftiga kemikalier och patogena bakterier.
Vattenmiljö hjälper dig att få ditt eget superrena närproducerade dricksvatten från Bluewater.

 

Vattenmiljö VVS & Värme verkar framförallt i Småland, Västergötland och Halland
med egna montörer, har sitt huvudkonor i Värnamo
samt säljrepresentanter
i Nässjö och Halmstad.
Vi levererar inom hela Sverige.

Certifierat VVS-företag / Säker Vatten

Tel. 0370 33 70 29     Mail. info@vattenmiljo.com